Ontwikkel jezelf met Beter ademen®

Je ontwikkelt je stapsgewijs met het aanbod van de academie. Je start altijd met de Basistraining en van daaruit kies jij wat het beste bij jou past. 

Ademoefeningen doe je niet voor de lol – en met jou niemand anders. Je oefent om er beter van worden. Beter ademen® werkt daarin eerst regulerend, voor een stevige basis van rust en stabiliteit. Daarna volg je programma’s waarbij de adem als katalysator werkt voor innerlijke groei en vrijheid.

Scroll door voor een handig overzicht.
Ga naar Opleidingen voor een professionele insteek.

Ademoefening tijdens de ademtraining

Overzicht

Methode Beter ademen® is veelomvattend en wordt ingezet in alle programma’s. Jij bereidt je met de Basistraining voor op unieke en diepgaande ontwikkeltrajecten of transformatiesessies tijdens de Verdiepings-2-daagsen, Retraites of Opleidingen

Basistraining

Leer in 1 dag de methode Beter ademen® fysiek toepassen. Er komt er een beweging op gang in alle lagen van je lichaam en geest. Dit zorgt voor natuurlijk herstel, een fitter lijf en innerlijke kracht om moedige keuzes te maken.

Verdiepingen

Creëer tijdens de 2-daagse Verdiepingen je innerlijke rust en ruimte. Leer het fysieke met het mentaal en emotionele stuk van de methode Beter ademen® met elkaar te verbinden. Je ontspant, ontlaadt en voelt je volledig verbonden met jezelf.

Retraites

Je ademt tot in de ziel. Volg je diepe intuïtie tijdens deze magische week. Vind een heldere koers in je leven en bevrijd oude patronen, waardoor twijfel plaatsmaakt voor vertrouwen en onvrede verandert in dankbaarheid. Je voelt je vrij vanbinnenuit en kent de tools om dat ook zo te houden.

1 op 1 dieptesessies

Iedereen is anders. Het groepswerk spiegelt en heelt op diepe lagen in jezelf. Maar blijvende verandering vraagt soms om meer. 1 op 1 dieptesessies met Marleen tunen in op jouw specifieke vraag en omstandigheden. Jouw onderbewuste transformeert mee en jij vindt een nieuwe balans en harmonie in jezelf.

Jaartrainingen

Je wilt helen en jezelf bevrijden van belemmerende overtuigingen en oude patronen. Een diepe verbinding met jezelf ervaren en je fit en vrij voelen. De  jaartrainingen geven toegang tot drie Verdiepingen, individuele dieptesessies en/of een retraite. Dit programma brengt je thuis bij jezelf en laat je lichter leven.

Inspirerende lezingen

Geef Marleen wat spreektijd en de zaal komt tot rust. Marleen legt stapsgewijs uit hoe adem voor je kan werken; je gezondheid versterkt en potentie ontvouwt. Ook met specifieke thema’s zoals overprikkeling of slecht slapen, ervaart de luisteraar het zelf en komt een persoonlijk inzicht naar boven.

Transformerende trajecten

Open jouw weg naar blijvende innerlijke rust en harmonie. Vind de energie om te doen waar je werkelijk naar verlangt en wat bij je past. Leer langdurige klachten of tegenslagen doorzien en los je interne strijd gaandeweg op. De combinatie van verdiepingstraining, retraite of individuele dieptesessies brengen jou daar waar jij wilt zijn. 

Vrijheid van binnenuit

Voel je vrij van binnenuit en word weer helemaal jezelf. Spontaan en ongeremd als een kind,  maar wel afgestemd op je hoogste zelf en directe omgeving. Je ademt vrijheid en harmonie, weet wie je bent en wat je te doen hebt op deze aardkloot. Verdiepingsdagen, in combinatie met de retraite geven opnieuw betekenis aan je leven. Je geniet en vind een heldere nieuwe koers.

Weldadige workshops

xxx

De trainingen worden gegeven door grondlegger drs. Marleen van den Hout

Heb je eerder met Marleen gewerkt dan weet je dat zij met haar eigen, originele technieken direct naar de essentie gaat.
Haar werkstijl is licht en gracieus. Marleen ontwikkelde de methode Beter ademen® als een volledige transformatie- en helingsmethode. Het is een snelweg naar innerlijke rust en zelfrealisatie. Zij is ervaringsdeskundige en weet het werk te koppelen met je dagelijkse leven. Na 25 jaar in het vak heeft Marleen niet alleen duizenden mensen getraind in de methode Beter ademen®, maar ook begeleid tijdens hun waarachtig transformatieproces.
Marleen traint regelmatig in samenwerking met door haar opgeleide collega’s.

Zin in een Beter ademen® training?

Meld je dan nu aan voor één van de volgende activiteiten. In de Agenda vind je het volledige overzicht. Daarin staan alle activiteiten en data op een rij. Enkele programma’s worden gefaciliteerd door Bridgeman. In dat geval staat dat erbij vermeld.

02 december
Utrecht
vrijdag

Beter ademen® Basistraining Utrecht 02.12

Theaterhuis de Berenkuil - Biltstraat 166, Utrecht, Netherlands

Een introductie in de Methode ‘Beter ademen’ waarbij je de krachtige werking ervan ervaart. Je wordt rustig en doet nieuwe energie op. Je krijgt deze dag een nieuwe kijk op ademen en leert de basisprincipes van Beter ademen kennen. Je ontdekt hoe een laag en rustig adempatroon ontstaat in rust, en een volledige ademhaling bij […]
17 december
Zwolle
zaterdag

Beter ademen® Basistraining – Zwolle 17.12

Stokmeesterlaan 3, Zwolle, Netherlands

Een introductie in de Methode ‘Beter ademen’ waarbij je de krachtige werking ervan ervaart.
12 januari
Zwolle
donderdag

Beter ademen® Basistraining – Zwolle 12.01

Stokmeesterlaan 3, Zwolle, Netherlands

Een introductie in de Methode ‘Beter ademen’ waarbij je de krachtige werking ervan ervaart.

Wil jij Beter ademen® bij jou in de buurt?

Kijk of het klikt met een van de Beter ademen® trainers en -transformatiecoaches die zijn opgeleid aan Adem Academie Nederland.

Voor iedereen die gezonder en stralend wil leven