Beter ademen® inspiratie lezingen

Deel tijdens actieve lezingen met Marleen haar ademkennis en levenskunst. Je krijgt nieuwe inspiratie en oefeningen met een originele kijk op veel voorkomende issues zoals slapeloosheid, sprekersangst, migraine, burn-out en vitaliteit

Niemand doet oefeningen voor de lol

Maar als een korte ademoefening een complex probleem oplost, wordt het andere koek.
Als levenskunstenaar, vakspecialist en entertainer ontleedt Marleen uiteenlopende onderwerpen anders dan anders. Dit geeft inzicht in een diepere laag. Je ontvangt praktische handvatten om dit te integreren in je werk of leven.
Laat je door Marleen inspireren via haar originele kijk op veelvoorkomende issues zoals slapeloosheid, sprekersangst, migraine, burn-out en vitaliteit. Krijg terplekke meer zelfinzicht met haar eenvoudige analyses. Met behulp van Marleens originele ademtechnieken maak jij je hoofd leeg en versterk je jouw intuïtie. Deze praktische, effectieve handvatten horen bij elke lezing.
Passiviteit brengt niemand verder. Tijdens de lezing gaan we al aan de slag

lezing

Ademhaling als sleutel voor fit en ontspannen leven

Adem is leven. Je versterkt je gezondheid met een goede ademhaling. Dit heeft een positieve invloed op hoe jij je voelt. Als je begrijpt hoe ademhaling voor je werkt, vind je algauw meer rust en nieuwe energie.
Ademhaling is oorzaak en gevolg tegelijkertijd
In onze Westerse samenleving ademen we collectief iets te hoog en te snel. Dit gaat vaak samen met stress, overprikkeling, slecht slapen of vermoeidheid. De ademhaling is hiervan oorzaak en gevolg tegelijkertijd en daarom een krachtig middel om spanningen te doorbreken.
Ontvang tijdens deze actieve lezing praktische kennis en een structurele aanpak voor nieuwe ademgewoontes die jouw zelfhelend vermogen stimuleren. Je ontdekt een nieuwe balans. Je start direct en vindt de eerste sleutels tot meer ontspanning en vitaliteit. Het wordt makkelijker je intuïtie te volgen en gezonde keuzes te maken.

Lezing Adem voor meer rust

Lezing ‘Goed slapen, fris wakker’

Lezing beter slapen

Een goede nachtrust heeft een positief effect op je dagelijkse leven. Je voelt je vitaler, denkt helderder, presteert beter en hebt meer energie voor leuke dingen. Maar goed slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vier op de tien mensen heeft last van slaapproblemen en ligt tijdenlang te woelen in het bed. De klachten variëren van slecht inslapen, slecht doorslapen, angstig wakker worden tot moe opstaan. Hoe krijg je weer grip op je nachtrust?

Leer tijdens deze lezing wat de diepere oorzaken van slecht slapen kunnen zijn en hoe je het probleem oplost. Je ontdekt het geheim van een goede nachtrust en neemt een krachtige oefening mee naar huis om dit voor elkaar te krijgen.

Lezing ‘Migraine en stresshoofdpijn voorkomen’

Heftige hoofdpijn en ernstige stressklachten worden vaak veroorzaakt door bewuste of onbewuste spanning. Je hebt bijvoorbeeld het gevoel dat er nog van alles gedaan moet worden of je stelt hoge eisen aan jezelf waardoor je niet op tijd ontspant. Bij Migraine komt daar waarschijnlijk bij dat jij vaak klaarstaat voor anderen terwijl je jezelf neigt te vergeten. Misschien herken je dat.
De meeste mensen denken dat je niet veel aan migraine kunt doen en dat je moet accepteren dat het er is. Maar zowel migraine, stresshoofdpijn als andere spanningsklachten kun je zelf sterk verminderen.
Je hoort tijdens de lezing hoe je dat doet. Je wordt je bewust van de patronen die onder de hoofdpijn liggen en leert hoe je daar verandering in aanbrengt. Ik geef je meteen een oefening mee naar huis om mee aan de slag te gaan.
Lezing Migraine Marleen van den Hout

Wil je meer informatie?

Een lezing in jouw gemeente of bij jou in het bedrijf?
Bel (06-45 87 40 00) of mail voor een gratis kennismakingsgesprek.

Voor iedereen die gezonder en stralend wil leven