Ademen tot in de ziel

Geniet en laat je meevoeren met de adem, mooie omgeving, diepgaande gesprekken, fijne muziek en heerlijke maaltijden. Ga mee en adem je vrij.

Leer jezelf op speelse manier opnieuw kennen. Je herkent het oude waardoor je plaatsmaakt voor het nieuwe. Je krijgt praktische handreikingen zodat twijfel plaatsmaakt voor vertrouwen en onvrede verandert in dankbaarheid. Je ervaart aan het eind van deze magische week een diepe ontspanning. Je voelt je innerlijk vrijer om je intuïtie te volgen. Er ontstaat in jouw leven een heldere koers. Je vult je gereedschapskist aan om het proces samen met je medereizigers thuis voort te zetten.

Adem retraite Beter ademen Terra Nova

Een zet in de goede richting

Je bent al een tijd met bewustwording bezig, maar blijft je wat onbestemd voelen. Dat wat je echt wilt zet niet door. Je blijft dralen, houdt je in en raakt vermoeid. Het voelt of je er alleen voor staat. Je ervaart fysieke klachten, voelt je boos of machteloos. Hierdoor wordt het leven zwaarder dan nodig.

Onze potentie is onmetelijk groot. Hoe dieper je ontspant, des te meer er uit jou tevoorschijn komt.
Je komt tijdens de retraite weer thuis bij jezelf. Je ontspant, gaat naar binnen, wordt stil en leert weer voelen wat werkelijk in jezelf gebeurt. Je herkent daardoor je oude patronen en er komen dieperliggende gevoelens vrij. Zo verwerk je oud trauma of los je innerlijke remmingen op. Je opent je hart, spreekt je uit en laat zien wie je echt bent. De beweging die je maakt gaat voorbij woorden. 
Je vertrouwt weer op je diepe weten waardoor je focus krijgt en opnieuw richting geeft aan je leven.

Als je een belangrijke stap in je ontwikkeling wil maken

 • Wil je lichter in het leven staan?
 • Wil jij je natuurlijke kracht versterken?
 • Wil je oude stukken en patronen loslaten?
 • Heb je behoefte aan meer levensenergie en een heldere koers?
 • Wil je thuiskomen bij jezelf, je talenten versterken, voelen wie je echt bent en wat je ten diepste wilt?
 • Zoek je naar wezenlijk nieuwe stappen in je leven?
 • Wil je nieuwe keuzes maken of verrast worden door je helende vermogens?

Resoneer je positief op deze vragen? Dan is deze retraite voor jou.
De week is geschikt voor professionals en voor mensen die een belangrijke stap in hun eigen ontwikkeling willen maken.
De Basistraining bereidt jou voor op deze magische week.

Anderen over de Retraite

“Het fijne gevoel van deze week heb ik nog steeds een beetje bij me en voel me daardoor nu veel blijer met mezelf en wie ik ben. In het gewone leven kwam ik niet echt aan mezelf toe, maar na de retraite maak ik ècht ruimte voor mezelf en kan ik veel beter ontspannen in mijn hele lijf. Ik integreer nog steeds veel van wat ik geleerd heb en alles gaat makkelijker met hetzelfde resultaat, of zelfs beter.”

Annelies

“Ik heb meer verbinding met mijn hart en hele wezen gekregen, en meer respect voor mijn lichaam. Ik ben veel bewuster van alles en ervaar dat alles goed en mooi is. Ik ben tijdens de retraite ondergedompeld in het grotere geheel en voelde me intens verbonden met de hemel, de zonnestralen en de aarde. Ik voel(de) dat ik deel van het grotere geheel ben en merk dat ik dat nu ook echt kan voorleven.”

Mirjam

“Je krijgt het bij Marleen niet voor niets. Ze daagt je op een leuke manier uit dingen te doen die je in eerste instantie denkt niet te kunnen of lastig vindt. Toch heb ik mezelf daardoor overwonnen en is mijn onrust verdwenen. Ik voelde ineens wie ik ben en durf gewoon te doen wat ik wil en twijfel niet meer zo of ik het wel goed doe.”

Gerjan

Even op een rijtje…

Je ervaart tijdens de retraite alle acht stappen van Beter ademen®. Je neemt een gevulde toolbox mee naar huis om het proces thuis te integreren in je dagelijks leven. De nazorg-periode van een half jaar draagt daar substantieel aan bij.

We doen adem- en lichaamswerk, mediteren, gronden en bewegen. Je ademt blokkades vrij en ervaart weer wie je van nature bent. Je ademt tot in je ziel. We nemen waar, vragen, luisteren, doorgaan en doorgronden. Je gaat nieuwe uitdagingen aan en werkt met energie, beelden, intenties en intuïtie. Er is tijd voor chillen, vuur maken, wandelen en lekker eten.

Je leert:

 • Het hoofd tot rust en lichaam in ontspanning brengen.
 • Levensenergie opwekken en liefde laten stromen.
 • Jezelf doorzien en versimpelen.
 • Je onderbuik volgen en onbevangen nieuwe stappen zetten.
 • Je talenten en natuurlijke kracht inzetten voor jezelf en anderen.
 • Dit alles verbinden met het dagelijks leven.

Beter ademen® Retraites 2022/23 

Je krijgt -naast je verblijf op de fijne plek met heerlijke maaltijden- nieuwe kennis en vaardigheden, een bijzonder transformatieproces en zorgvuldige nazorg via online meetings en terugkomdag.
Investering: Je investeert € 1.775,- incl. btw. Er zijn per retraite twee plekken beschikbaar voor € 875,- om het voor mensen met een laag inkomen ook mogelijk te maken. In overleg met Marleen kun je hier gebruik van maken.
Het bedrag is inclusief:

 • 6 daagse training.
 • 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer* (éénpersoonskamer + € 100,-, beperkt beschikbaar op volgorde van binnenkomst).
 • Heerlijke maaltijden.
 • Gebruik van alle faciliteiten.
 • Natraject per zoom en terugkomdag(en).

“De retraite is een innerlijk cadeau dat ik nog steeds bij me draag.” 
Carin Rommers

03 april
Loenen
maandag

Beter ademen® Retraite – ’t Zonnehuis, Loenen

't Zonnehuis, Loenen, Netherlands

Vijfdaagse retraite in ’t Zonnehuis, Loenen, op de prachtige Veluwe. Heb je al het een en ander aan zelfontwikkeling gedaan? Wil je nog meer samenvallen met je zelf, je potentie verder ontvouwen en je leven volledig in flow brengen? Deze retraite verbind jou dieper met jezelf, anderen en het universum. Het geeft jou de mogelijkheid […]
06 november
Domaine Denis, 11270 25
maandag

Beter ademen® Retraite – Terra Nova (Zuid Frankrijk)

Centrum Terra Nova, Domaine Denis, 11270 25, France

Vijfdaagse retraite op Centrum Terra Nova, in het prachtige Khatarenland van Zuid Frankrijk. Heb je al het een en ander aan zelfontwikkeling gedaan? Wil je nog meer samenvallen met je zelf, je potentie verder ontvouwen en je leven volledig in flow brengen? Deze retraite verbind jou dieper met jezelf, anderen en het universum. Het geeft […]
Retraite Loenen Beter ademen opleiding ademcoach ademtrainer

Retraite Loenen

Gelegen midden in de Veluwse bossen met uitkijk over de velden
Meer over Loenen ›

Adem retraite Terra Nova

Retraite Zuid Frankrijk

Een hoog energetische plek in Zuid-Frankrijk, op prachtig terrein, met moestuin, paarden, meertje, uitzicht en schone lucht.
Meer over Terra Nova ›

Voor iedereen die gezond en stralend wil leven