Retraite Terra Nova, Zuid-Frankrijk

Het seizoen en de plek waar een retraite plaatsvindt, speelt een belangrijke rol in hoe het programma vorm krijgt. Terra nova staat op een hoog energetische plek in Zuid-Frankrijk, in een uitgestrekt heuvellandschap. Op het prachtige terrein, met moestuin, paarden en meertje, hebben we alles tot onze beschikking voor een diepgaand transformatieproces. De oorverdovende stilte is een weldaad voor de ziel.

Voorafgaand aan de retraite nodigt Marleen je uit om samen naar je doelen, verwachtingen en achtergrond te kijken. Neem hiervoor contact op met Marleen.  

Retraite Terra Nova Zuid-Frankrijk

7 – 12 november 2022, Terra Nova, Zuid-Frankrijk

Investering: Deze Adem- en transformatie kost € 1.775,- incl. btw. Naast je verblijf op deze fijne plek met heerlijke maaltijden krijg je nieuwe kennis en vaardigheden, een bijzonder transformatieproces en zorgvuldige nazorg via online meetings en terugkomdag. Er zijn twee plekken beschikbaar voor € 875,- om het voor mensen met een laag inkomen ook mogelijk te maken. In overleg met Marleen kun je hier gebruik van maken.

Het bedrag is inclusief:

  • 6 daagse training
  • 5 overnachtingen in een tweepersoonskamer* (éénpersoonskamer + € 100,-)
  • Heerlijke maaltijden
  • Gebruik van alle faciliteiten
  • Natraject per zoom en terugkomdag(en)

Het bedrag is exclusief je reis naar en van Terra Nova. Je kunt met eigen vervoer reizen, carpoolen met andere deelnemers of vliegen met een gemeenschappelijke transfer vanaf het vliegveld.

De aanbevolen vluchten worden hier binnenkort bekend gemaakt.