Beter ademen® Basistraining

Door structureel laag en ontspannen te ademen krijgt je lichaam weer meer zuurstof en maak je verbinding met wie je ten diepste bent. Laag betekent hier ‘tot in de onderbroek’. De beweging die hiermee op gang komt in alle lagen van je lichaam en geest, zorgt voor natuurlijk herstel, een fitter lijf en innerlijke kracht om moedige keuzes te maken.

De Beter ademen® basistraining geeft je hiervoor originele handvatten die je makkelijk integreert in je dagelijks leven. Je ervaart al gauw meer rust, energie, passie en plezier.

Rust in het hoofd, zuurstof in het lijf

Door de drukke levensstijl en de bijbehorende verwachtingen zijn we het contact met ons natuurlijke adempatroon kwijtgeraakt. Dit kan leiden tot fysieke klachten, onvrede met jezelf of een algemeen gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt. Ook kan er angst, depressie of ernstige vermoeidheid optreden.

Vanbinnen weet jij dat het anders kan maar je weet nog niet goed hoe. Je verlangt misschien naar rust in het hoofd, warmere voeten, meer helderheid of zelfvertrouwen. Je wilt je hart kunnen volgen en diepgaand ontspannen. De basistraining helpt jou hierbij.

Tijdens de basistraining ervaar je de helende werking van Beter ademen® op lichaam en geest.

Voor iedereen die gezonder en stralend wil leven

Beter ademen® is gericht op diepe ontspanning en harmonie. Daarnaast zorgen korte oefeningen ook voor meer energie en gezondheid. Beter ademen® helpt je bewuster om te gaan met je omgeving en lastige situaties. Je leert in drukke omstandigheden stress doorbreken en je hoofd leegmaken. Bij twijfel leer je goede keuzes maken. Mocht je migraine gevoelig zijn dan zet je een oefening in om aanvallen voor te blijven.

Je hoofd leegmaken wordt een stuk makkelijker als je afvalstoffen afvoert en meer zuurstof opneemt”

Beter ademen®  is daarnaast ook bedoeld om oude belemmeringen los te laten, je passie te volgen, intuïtie te ontwikkelen en gewoon te kunnen zijn wie je bent. Alles is er op gericht dat je goed in je vel zit en voldoende energie hebt voor de dingen die je graag doet. Op die manier haal je het beste uit jezelf en je leven.

Wat anderen zeggen …

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

Beter ademen® in 1 dag

Opnieuw leren ademen betekent oefenen. De Basistraining is daarom een echte praktijkdag. Daarnaast leer je begrijpen waarom de methode zo goed werkt. Tijdens de Basistraining gaan we ook in op de wetenschappelijke achtergrond van het ademen. Je ontdekt hoe Beter ademen® zich verhoudt tot andere methodes. En je ervaart wat je kunt doen in bijzondere situaties. Denk bijvoorbeeld aan nervositeit, twijfel, malende gedachten loslaten of studeren.

Beter ademen® in je dagelijkse leven

Natuurlijk wil je ook thuis je hoofd leegmaken en goed blijven ademen. Om je daarbij te helpen ontvang je een hand-out. Ook krijg je een podcast die jou kan helpen bij het oefenen. Op die manier leer je ook in het dagelijks leven je gedachten loslaten en je batterij op tijd weer opladen. De methode is makkelijk te integreren in je dagelijks leven.

Marleen van den Hout - Beter ademen

Trainer Beter ademen®

basistraining

De Beter ademen® basistraining wordt gegeven door Marleen van den Hout. Marleen is founder van de methode Beter ademen®. Ze onderzocht talloze klassieke en moderne technieken uit de hele wereld die helpen om jou en je ademhaling in balans te brengen en je natuurlijke kracht te vinden. Ze haalde het beste uit alles en vulde vooral ook aan wat ontbrak: slimme handgrepen en heldere kennis voor een lage, rustige ademhaling in rust en een volledige ademhaling bij inspanning. Zo ontstond de methode Beter Ademen®, een methode die in de drukke, westerse levensstijl kalmte, ontspanning en energie brengt.

Marleen werkt vanuit diepe intuïtie en een rugzak vol met 25 jaar vakmanschap en ervaring. Haar expertise ligt in diepgaande kennis over de relatie tussen lichaam en geest, gedachten en gevoel, en bewuste en onbewuste processen in jezelf.

Beter ademen® Basistraining 2022

vr 14-1 Zwolle  |  za 15-1 Utrecht  |  vr 18-2 Zwolle  |  vr 18-1 Zwolle  |  za 19-3 Utrecht  |   wo 13-4 Zwolle  |  vr 13-5 Utrecht  |  za 14-5  Zwolle  |  woe 15-6 Zwolle  |  vr 1-7 Utrecht  |  za 2-7 Zwolle

Tijd: 10:00 – 16:30 uur
€ 185,- inclusief 21 % btw., digitaal oefenmateriaal en desgewenst een persoonlijk verdiepingsgesprek (1 uur)

Als je je hebt ingeschreven ontvang je een factuur. Na ontvangst van je betaling is je plek definitief gereserveerd.