Kom thuis bij jezelf met diepgevoeld vertrouwen

Open jouw weg naar blijvende innerlijke rust en harmonie. Vind de energie om te doen waar je werkelijk naar verlangt en wat bij je past. Leer langdurige klachten of  tegenslagen doorzien en los je interne strijd gaandeweg op. Laat twijfel plaatsmaken voor innerlijk weten. Adem je stap voor stap vrij en sta voluit voor wat je wilt en wie je bent.

In de jaartraining volg je drie Verdiepingen afgewisseld met een individuele dieptesessie. De groepsenergie versterkt je zelfhelende vermogen en laat nieuwe inzichten bovendrijven. 1 op 1 verdiept dat proces speciefiek afgesgtemd op jouw situatie. Zo verander jij op alle bewuste en onbewuste lagen van jouw bestaan.  

Wil jij het oude loslaten en lichter leven?  

ontspannen Beter ademen

Wil je lichter leven?

Je hebt al veel gedaan om jezelf te ontwikkelen en meer uit je leven te halen. Toch voel je dat het nog beter kan. Dat je toch nog verlangt naar meer voldoening, innerlijke rust en diepe tevredenheid in jezelf. Misschien komt de gedachte ‘doe ik het wel goed?’ of ‘kan het leven niet iets gemakkelijker zijn?’ regelmatig in je op of zou je wel intenser willen genieten van alles wat er is. Kortom, je wilt lichter leven.

Het kan zijn dat het je niet lukt je inzichten ook werkelijk te belichamen. Je weet het wel, maar doe je het ook? Je gedraagt je net iets anders dan je zou willen en bouwt spanning op. Je piekert of je gevoel slingert je heen en weer. Waarschijnlijk zitten dan de restjes van oude ervaringen en patronen jou nog in de weg. Je wilt opruimen, iets doorbreken, en weer helemaal zijn wie jij ten diepste bent. De Beter ademen® Jaartraining voor een Lichter leven brengt jou dit.

Marleen van den Hout grondlegger van de methode Beter ademen, opleider ademcoach en ademtrainer

Wat leert de jaartraining jou?

 

 • Je gedachten tot rust brengen
 • Innerlijke rust en harmonie ervaren in jezelf en je dagelijks leven
 • Op je gevoel vertrouwen en intuïtie volgen
 • Dicht bij jezelf blijven en staan voor wie jij ten diepste bent
 • Meer verbinding en fijner contact in je relaties
 • Lekker slapen, fris opstaan, energiek de dag in en tevreden in bed stappen
 • Thuiskomen bij jezelf

Wat investeer je?

 

Dit levensveranderende traject kost € 1.875 incl btw. Dit bedrag beslaat zowel de Verdiepingstrainingen, individuele begeleiding in dieptesessies, eventuele regressies of systemisch werk. Het is mogelijk het bedrag in delen te voldoen.

Jij maakt vooraf een lijst met alles wat je wilt bereiken. We stemmen af op de realiteit daarvan. Vervolgens sta ik samen met jou garant dat jij deze doelen ook daadwerkelijk bereikt.

 

Wat levert het op?

 

 • Je weet wat je wilt en voelt wie je ten diepste bent
 • Je haalt diepe voldoening uit je leven en ervaart dat alles goed is zoals het is
 • Je ervaart dat eventuele tegenslagen de bedoeling zijn
 • Je vindt richting in je leven en wat je nodig hebt komt op je pad
 • Je volgt je hart, voelt je verbonden en vrij vanbinnen
 • Je komt thuis bij jezelf en ervaart een lichter leven

Hoe werkt het?

Je volgt eerst de Beter ademen® Basistraining. Daarna boek je een gratis intake waarin je een nieuwe kijk op jezelf ontwikkelt en uitvindt wat er nodig is om je doelen te bereiken. Ook kijken we dan of de Jaartraining bij je past, of dat een ander programma jou meer op het lijf geschreven is.

De Jaartraining ’thuiskomen bij jezelf’ is een individueel traject waarbij je zowel 2 a 3 diepgaande 1 op 1 sessies volgt als drie weergaloze Verdiepingstrainingen. Deze onderdelen wisselen elkaar af. Je boekt zelf de data die jou het beste uitkomen.

Tijdens de Verdiepingstrainingen maak je een grote stap in je proces. De eerste keer maak je het oude los en ervaar je meer lichtheid. De tweede keer sta je met één been in het oude, en met het andere been in het nieuwe. De derde keer adem je voor wie je ten diepste bent en zie je jouw doelen gerealiseerd worden.

De 1 op 1 sessies zijn bestemd om alle inzichten en losgelaten blokkades te plaatsen en het onderbewuste mee te nemen in het veranderingsproces. (Dit kan regressies, systemisch werk, voice dialogue, psychosynthese e.d. bevatten en vormen samen Beter ademen® stap 8 e.d.)

Dit proces waarin je een geleidelijke wedergeboorte ervaart, neemt ongeveer 6 – 9 maanden in beslag. In de jaartraining kan ook de retraite – ademen tot in de ziel – volgen. Je komt nog meer op je bestemming, her) ontdekt je talenten en missie en maakt diep verbinding met je ware zelf en leert dat te blijven doen.

 

“Als je blijft stilstaan kom je niet vooruit. Onderneem actie”

Begin met het loslaten van oude patronen en leef een lichter leven. Starten met de jaartraining kan het hele jaar door. Heb je de Basistraining al ervaren? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende Verdiepingstweedaagse. Of boek een gratis intake om te kijken of de Beter ademen® Jaartraining op jouw lijf geschreven is.

De ervaring van…

"Marleen van den Hout is mijn reddingsboei geweest."

”Al vanaf het moment dat ik haar voor het eerst sprak voelde ik, deze vrouw kan voor mij het verschil maken. Binnen no-time wist zij met de juiste vragen de wond bloot te leggen en mij te begeleiden naar heling. Ik had nooit kunnen dromen wat het Lichter leven Traject voor mij heeft opgeleverd. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Ik sta weer in contact met wie ik ben. En ja, door de chaos van alledag laat ik me nog wel eens meevoeren, maar Marleen van den Hout gaf mij handvatten om elke keer weer terug bij mezelf te komen, dankzij Beter ademen®.”
Anic

Voor iedereen die gezond en stralend wil leven