Start Opleidingsmodule leerjaar 2 16-17.09

Start Opleidingsmodule leerjaar 2 16-17.09

In leerjaar 2 staat het volledige transformatieproces centraal. Je leert werken op lagen die onder de fysieke en mentale patronen liggen. Originele adem- en coachingstechnieken helpen jou om het gezonde adempatroon te stabiliseren en de cliënt in vertrouwen en harmonie met zichzelf te brengen. Je leert het bewuste én onderbewuste, het gedrag, de gedachtes en gevoelens om te keren naar het positieve.

Deze tweedaagse start van de opleiding leerjaar 2 vindt plaats in Zwolle, in het Rebalancing lokaal aan de Stokmeesterlaan 3. Er is geen avondprogramma en je zorgt zelf voor een overnachtingsplaats.

Het programma loopt op vrijdag van 10:00 – 17:30 u  en  op zaterdag  van 10:00 – 17:00 uur.

Start Opleidingsmodule leerjaar 2 16-17.09

Start Opleidingsmodule leerjaar 1, groep 2022-2

In acht live trainingsdagen (en ondersteunende online meetings ontdek jij vele manieren om de Methode Beter ademen® over te dragen op anderen. Je leert de adembeweging te analyseren, blokkades op te sporen en anderen via de adem en coaching structureel in balans te brengen. Naast handvatten voor de regulerende werking ontwikkel je ook tools om de adem te gebruiken als instrument voor meer innerlijke kracht en vrijheid.

Deze tweedaagse start van de opleidingsmodule vindt plaats in Zwolle, in het Rebalancing lokaal aan de Stokmeesterlaan 3. Er is geen avondprogramma en je zorgt zelf voor een overnachtingsplaats.

Het programma loopt op vrijdag van 10:00 – 17:30 u  en  op zaterdag  van 10:00 – 17:00 uur.

Healing Circle 07-12

Healing Circle 07-12

Ben je toe aan een (maandelijks) moment van intense rust, van bezinning? Even weer thuiskomen bij jezelf? Dan is een Healing Circle wellicht iets voor jou. Deze avonden hervindt je innerlijke rust, doe je nieuwe inzichten en frisse energie op en maak je kennis met Beter ademen. Eens per maand zoomen we in op jezelf. We starten met een ritme van eens per maand, van 20:00 – 21:30 uur.

Healing Circle 07-12

Healing Circle 09-01

Ben je toe aan een (maandelijks) moment van intense rust, van bezinning? Even weer thuiskomen bij jezelf? Dan is een Healing Circle wellicht iets voor jou. Deze avonden hervindt je innerlijke rust, doe je nieuwe inzichten en frisse energie op en maak je kennis met Beter ademen. Eens per maand zoomen we in op jezelf. We starten met een ritme van eens per maand, van 20:00 – 21:30 uur. Aanmelden kan met behulp van de volgende link: https://ademacademienederland.activehosted.com/app/forms/5

Start Opleidingsmodule leerjaar 2 16-17.09

Start Bijscholing POH/GGZ 06-02

Ben je praktijkondersteuner, dan herken je vast dat mensen met chronische aandoeningen of psychische klachten vaak hoog en snel ademen, de adem vasthouden of te weinig lucht krijgen. Zo’n adempatroon belemmert een gezonde leefstijl en werkt fysiek en mentaal herstel tegen.
In de Beter ademen® bijscholing voor praktijkondersteuners ontwikkel je praktische handvatten die de ademhaling direct omlaag brengen en vertragen. Dit ontspant en brengt balans in lichaam en geest. Je leert eenvoudige interventies die kalmeren, zorgen voor rust, vertrouwen en frisse energie.

Deze bijscholing omvat 5 maandelijkse dagen en vindt plaats in Zwolle, in SPO038 aan de Botterweg 12S.

Het programma loopt van 10:00 – 17:30 uur.