Adem Academie Nederland traint in de Methode Beter ademen®

Met Beter ademen® valt al het goede dat je met ademwerk kunt bereiken samen in een praktische vorm. De methode leert je begrijpen hoe adem werkt. Je leert optimaal ademen bij elke activiteit. Je lijf bloeit ervan op. Je komt dicht bij jezelf en voelt je vrij.

Beter ademen® biedt jou in de Basistraining een oefencyclus voor thuis die jou dagelijks verkwikt, ontspant en in balans brengt. Tijdens de Verdiepingen en Retraites krijg je speciale oefeningen die je onder begeleiding uitvoert. Zij helpen jou het oude loslaten en in contact komen met waar je naar verlangt. 

Er is voor iedereen een programma en oefenvorm op maat.

Hoe leer je Beter ademen®?

 Je leert Beter ademen® via live trainingen die worden gegeven door de grondlegger drs. Marleen van den Hout, veelal in samenwerking met door haar opgeleide collega’s. Je begint altijd met de Basistraining, ook als je al veel ademwerk hebt gedaan. De unieke insteek van Beter ademen® die je in de Basistraining leert, vormt de basis van de vervolgprogramma’s. Van hieruit de Basistraining stroom je door in de Verdieping, Retraite of Opleiding.

Uitzondering 
De Basistraining ondersteunt de effectiviteit van de online Beter ademen® Healing circle, maar is geen voorwaarde om deel te nemen.

Voor de POH-bijscholing kan de Basistraining een interessante kennismaker zijn, maar is geen voorwaarde voor deelname. Inlezen via het boek ‘Start vandaag met ademen’ of voorbereiden met de 7-daagse Videotraining zijn vrijwillige opties.

Alle trainingen van de Adem Academie worden gegeven door Marleen van den Hout.

Heb je eerder met Marleen gewerkt dan weet je dat zij met haar eigen, originele technieken direct naar de essentie gaat. Haar werkstijl is licht en gracieus. Marleen ontwikkelde de methode Beter ademen® als een volledige transformatie- en helingsmethode. Het is een snelweg naar innerlijke rust en zelfrealisatie. Zij is ervaringsdeskundige en weet het werk te koppelen met je dagelijkse leven. Na 25 jaar in het vak heeft Marleen niet alleen duizenden mensen getraind in de methode Beter ademen®, maar ook begeleid in een waarachtig transformatieproces.

Zin in een Beter ademen® training?

Meld je aan via de agenda. Daarin staan alle activiteiten en data op een rij. Enkele programma’s worden gefaciliteerd door Bridgeman. In dat geval staat dat erbij vermeld.

Start vandaag nog met Beter ademen®

Schrijf je in voor de maandelijks inspiratie, Beter ademen® tips, de agenda met trainingen en extra’s. En ontvang gratis de 10-daagse Beter ademen ® videotraining.